AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki sigara içmek

Kahve falında iki sigara içmek

Kahve falında iki sigara içmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yeni yatırımlar yapacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki sigara içmek gördüyseniz:

  • Belli görüşmeler, organizasyonlar veya sunumlar planlanabilir.

Kahve falında çikolatalı sigara içmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının sigarasını içmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyle sigara içmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işarettir.

Kahve falında tütün sigara içmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, darlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında kırık sigara içmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde sigara içmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında babanın karşısında sigara içmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir