AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sigara içmek

Kahve falında çok sigara içmek

Kahve falında çok sigara içmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında çok sigara içmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda eskiye dönüş söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğinle sigara içmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında karşılıklı sigara içmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya işaret etmektedir.

Kahve falında sigaraya içmek kısmetlerin çoğalacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste sigara içmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında babanın karşısında sigara içmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına delalettir.

Kahve falında başkasını sigara içmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında hamileyken sigara içmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında keyifle sigara içmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir