AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay simit görmek

Kahve falında çay simit görmek

Kahve falında çay simit görmek karanlıkların aydınlanacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, zor günlerin yaşanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay simit gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça söyleyebilirsiniz.

Kahve falında simit çay görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında simit ve çay görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay simit görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına inanılır.

Kahve falında simit almak fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simit bölüşmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simit satan görmek yaşamını kolaylaştıracağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında birine simit vermek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında yanık simit görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir