AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit almak

Kahve falında simit almak

Kahve falında simit almak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, açların doyacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit almak gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlar tanınmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında simit vermek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında simitler görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simit ve susam görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kandil simiti yemek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine yorulur.

Kahve falında küçük simit görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yarım simit görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış simit görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalet eder.

Kahve falında simit pişirmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, hayatının da kolaylaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir