AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit ve çay görmek

Kahve falında simit ve çay görmek

Kahve falında simit ve çay görmek makbul olan şeylere, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında simit ve çay gördüyseniz:

  • Sizi hala anlamamış kişiler varsa, kendinizi ney şekilde ifade etmeniz gerekiyor.

Kahve falında çay simit görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine inanılır.

Kahve falında simit ve çay görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simit çay görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında büyük simit görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında simit ayran görmek patron olunacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köftelik simit görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında çekirdekli simit görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simit aldığını görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir