AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit satan görmek

Kahve falında simit satan görmek

Kahve falında simit satan görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, işlerinin ters gideceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında simit satan gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya maddi kazanç elde etme ya da kar etme konusunda yeteneklerinizle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Kahve falında simitler görmek hasret çekileceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalet etmektedir.

Kahve falında simit istemek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak simit görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında denizde simitle yüzmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Kahve falında simit almak ve yemek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yanlış yollardan döneceğine işaret eder.

Kahve falında kandil simidi yemek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine simit almak işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında simit dağıtmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir