AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit çay görmek

Kahve falında simit çay görmek

Kahve falında simit çay görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hükmünün geçmeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit çay gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Kahve falında simit çay görmek onlardan fayda göreceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında simit ve çay görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay simit görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında simit ikram etmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük simit görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, helal lokma yiyeceğine işarettir.

Kahve falında simit yerken görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü simit görmek yeni şeyler keşfedeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulur.

Kahve falında can simiti görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir