AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit bölüşmek

Kahve falında simit bölüşmek

Kahve falında simit bölüşmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simit bölüşmek gördüyseniz:

  • Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında simit bölüşmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine inanılır.

Kahve falında ekmeği bölüşmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek bölüşmek biraz olsun hafifleyeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine yorulur.

Kahve falında altın bölüşmek onları tebrik edeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında parayı bölüşmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında para bölüşmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında ekmeğini bölüşmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine yorulur.

Kahve falında miras bölüşmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir