AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık simit görmek

Kahve falında yanık simit görmek

Kahve falında yanık simit görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yanık simit gördüyseniz:

  • İş hayatınızda güvence altında olmak için daha çok çalışmalısınız.

Kahve falında yanık simit görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında martılara simit atmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simit yemek görmek prestij kazanacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simit peynir yemek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek ve simit görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine inanılır.

Kahve falında simit fırını görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında simit aramak depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit ikram etmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir