AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın saymak

Kahve falında altın saymak

Kahve falında altın saymak uykusuz ve halsiz düşeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın saymak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen, sınırlayan ya da yavaşlatan kişi, ilişki veya işleri hayatınızda belli bir konuma yerleştirerek, sizi bir daha aynı şekilde etkilemelerine izin vermeyeceksiniz.

Kahve falında altın saydığını görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının altınlarını saymak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, engel tanımayan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın lira saymak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında altın görüp saymak ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında altın saymak çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın ve para saymak dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına delalettir.

Kahve falında altın para saymak hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, düşmanların çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük altın saymak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, işlerin eski haline döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir