AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının altınlarını saymak

Kahve falında başkasının altınlarını saymak

Kahve falında başkasının altınlarını saymak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının altınlarını saymak gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız yavaşlamaya başladıysa biraz ara almanızda fayda var.

Kahve falında altın lira saymak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında altın para saymak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının altınlarını saymak borcunun kalmayacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında büyük altın saymak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın ve para saymak iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında küçük altın saymak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın saydığını görmek mevki kazanacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında altın görüp saymak sorunların birbiri ardına geleceğine, ekonomik gücün çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir