AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın para saymak

Kahve falında altın para saymak

Kahve falında altın para saymak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Kahve falında altın para saymak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan işaretler veya aldığınız sinyaller sizi çok fazla tatmin etmeyebilir.

Kahve falında altın ve para saymak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın para saymak yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tomarla kağıt para saymak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında demir para saydığını görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin para saydığını görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt para almak ve saymak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine yorulur.

Kahve falında demir para bulmak ve saymak itibarın ve makamın yükseleceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir