AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın lira saymak

Kahve falında altın lira saymak

Kahve falında altın lira saymak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında altın lira saymak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle veya meslektaşlarınızla bir araya gelmeniz durumunda yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında altın lira saymak hayallerin gerçekleşeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine delalet eder.

Kahve falında altın sarı lira görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında altın lira takmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, hayır duaları alacağına yorulur.

Kahve falında altın liralar görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında lira altın almak ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın lira bozdurmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın lira çalmak tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, kişinin gönlünü alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın lira vermek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir