AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın görüp saymak

Kahve falında altın görüp saymak

Kahve falında altın görüp saymak mutluluğunu çoğaltacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Kahve falında altın görüp saymak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönde ilerleyen kişilere endişelerinizi gösterebilirsiniz.Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelmeniz işle ilgili yeni fikirler verebilir.

Kahve falında altın görüp saymak yapılan hataların düzeltileceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına yorulur.

Kahve falında altın para saymak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında altın ve para saymak istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının altınlarını saymak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın lira saymak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında küçük altın saymak imkânlarının azalacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik saymak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında büyük altın saymak iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir