AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük altın saymak

Kahve falında küçük altın saymak

Kahve falında küçük altın saymak rahata kavuşacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, daha rahat para kazanacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında küçük altın saymak gördüyseniz:

  • Birkaç işi bir arada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında küçük altın saymak burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük altın saymak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın saymak eğlenceli günler geçireceğine, işinde zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında altın bilezik saymak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın saydığını görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının altınlarını saymak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine delalettir.

Kahve falında altın para saymak stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, yüzünün her daim güleceğine delalettir.

Kahve falında altın ve para saymak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir