AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ve para saymak

Kahve falında altın ve para saymak

Kahve falında altın ve para saymak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, çok pişmanlık duyacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve para saymak gördüyseniz:

  • Riskli konulara dahil olmamakta fayda var.

Kahve falında altın ve para saymak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında altın para saymak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk para saydığını görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bozuk para saydığını görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin para saydığını görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında eski kağıt para saymak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının parasını saymak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Kahve falında para bulmak ve saymak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir