AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın saydığını görmek

Kahve falında altın saydığını görmek

Kahve falında altın saydığını görmek yeni planlar yapacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, iş sahibi olacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Kahve falında altın saydığını gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı elden bırakmayın.

Kahve falında altın görüp saymak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet eder.

Kahve falında altın bilezik saymak geçim derdinin son bulacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük altın saymak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının altınlarını saymak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın saydığını görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın para saymak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük altın saymak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya yorulur.

Kahve falında altın lira saymak yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir