AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay filizi görmek

Kahve falında çay filizi görmek

Kahve falında çay filizi görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kazancının da azalacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında çay filizi gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarınıza yatkın olmanız size kazandırabilir.

Kahve falında çay filizi görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına alamet eder.

Kahve falında gül filizi görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğan filizi görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin filizi görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek filizi görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işarettir.

Kahve falında ceviz filizi görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday filizi görmek muradın gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates filizi görmek kendi şansını kendi yaratacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir