AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan filizi görmek

Kahve falında soğan filizi görmek

Kahve falında soğan filizi görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, parasız ve işsiz kalacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan filizi gördüyseniz:

  • Sürprizlere açıksınız.

Kahve falında soğan filizi görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında domates filizi görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında çay filizi görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına inanılır.

Kahve falında yeşil buğday filizi görmek korkularını yeneceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday filizi görmek yeni bir araba satın alınacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında fasulye filizi görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında soya filizi görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin filizi görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir