AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz filizi görmek

Kahve falında ceviz filizi görmek

Kahve falında ceviz filizi görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz filizi gördüyseniz:

  • Doğruyu bulup, onun peşinden gitmeniz sizin için çok kolaydır.

Kahve falında ceviz filizi görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına delalet eder.

Kahve falında soya filizi görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç filizi görmek iyileşme göstereceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin filizi görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine yorulur.

Kahve falında fasulye filizi görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asma filizi görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek filizi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül filizi görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir