AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay bardağında çay görmek

Kahve falında çay bardağında çay görmek

Kahve falında çay bardağında çay görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, düşmanına galip geleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay bardağında çay gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak beli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Kahve falında çay bardağı görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir bardak çay içmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında çay bardağı ve çay görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çay bardağı yemek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çay ve bardak görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolu çay bardağı görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, variyetinin her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir