AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu çay bardağı görmek

Kahve falında dolu çay bardağı görmek

Kahve falında dolu çay bardağı görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına işaret eder.

Kahve falında dolu çay bardağı gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Kahve falında dolu çay bardağı görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında içi çay dolu bardak görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay dolu bardak görmek kapanan kapıların açılacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rakı dolu bardak görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek istediği oranda da eğleneceğine, işlerdeki verimin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt dolu bardak görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu bardak görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına yorulur.

Kahve falında dolu su bardağı görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir