AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bardak çay içmek

Kahve falında bir bardak çay içmek

Kahve falında bir bardak çay içmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, sonuçtan memnun kalacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir bardak çay içmek gördüyseniz:

  • Haraketsizliğinden şikayet ettiğiniz bir konu birdenbire canlılık kazanabilir.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına inanılır.

Kahve falında cam bardakta çay içmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardaktan çay içmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çay bardağından çay içmek inancının zayıflayacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek ağzının tadının bozulacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay bardağında çay içmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardakla çay içmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bardak çay içmek gözyaşının kuruyacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir