AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında çatlamış çay bardağı gördüyseniz:

  • Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlara girmeniz olasıdır.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında çatlamış cam bardak görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, fesat kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatlayan bardak görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çatlamış topuk görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında camı çatlatmak kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayna çatlatmak Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında çatlamış yüzük görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında camın çatlamasını görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir