AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay ve bardak görmek

Kahve falında çay ve bardak görmek

Kahve falında çay ve bardak görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, günahtan temizlenmeye tabir olunur.

Kahve falında çay ve bardak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zorlayıcı olmanız durumunda aynı şekilde geri dönüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında çay bardağı yemek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bardaktan çay içmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında çay bardağı yıkadığını görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, işlerine yeni işler katacağına tabir olunur.

Kahve falında çay bardağından çay içmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardakta çay görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardaklara çay doldurmak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardak çay içmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çay bardağı yıkamak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir