AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay bardağı görmek

Kahve falında çay bardağı görmek

Kahve falında çay bardağı görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, insanların afiyet bulacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına tabir olunur.

Kahve falında çay bardağı gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında dolu çay bardağı görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında bardaklarda çay görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yarım bardak çay görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına işarettir.

Kahve falında bardağın içinde çay görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, hatalı yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında cam çay bardağı görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında bardağa çay doldurduğunu görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına inanılır.

Kahve falında bir bardak çay içmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir