AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bardaktan çay içmek

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına işaret eder.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek gördüyseniz:

  • Hassasiyetlerinizi paylaşan bir kişiye rastlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, ekmeğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında kırık çay bardakları görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında çay bardağından çay içmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir bardak çay içmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında başkasının bardağından çay içmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardaktan çay içmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında yarım bardak çay içmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir