AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay bardağı yemek

Kahve falında çay bardağı yemek

Kahve falında çay bardağı yemek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında çay bardağı yemek gördüyseniz:

  • Ya da olmadığınız birisi gibi davranma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında çay bardağı yemek yeni şeyler deneneceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardakta çay içmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında çay bardağı ve çay görmek yeni bir araca sahip olunacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında çay bardağında çay içmek yediği ekmeğin verimli olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bardak içinde çay görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bardağa çay doldurduğunu görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine delalet eder.

Kahve falında temiz çay bardağı görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir