AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay bardağı ve çay görmek

Kahve falında çay bardağı ve çay görmek

Kahve falında çay bardağı ve çay görmek mutluluk bulacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, deşarj olacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, kişinin şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çay bardağı ve çay gördüyseniz:

  • Yanlışlarını görseniz bile, diğerlerinin içinde bulundukları durumu anlatmalarına izin vermenizde fayda var.

Kahve falında temiz çay bardağı görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına işaret eder.

Kahve falında çay bardağı satın almak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardak içinde çay görmek nimetin ve kazancın artacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına işaret eder.

Kahve falında yarım bardak çay içmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında çay bardağı düşürmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında çay bardağına çay koymak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam çay bardağı görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir