AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz çay bardağı görmek

Kahve falında temiz çay bardağı görmek

Kahve falında temiz çay bardağı görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz çay bardağı gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Kahve falında temiz çay bardağı görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının bardağından çay içmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine işaret eder.

Kahve falında bardaklarda çay görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına inanılır.

Kahve falında çay bardağı yemek hastalıktan şifa bulmaya, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine yorulur.

Kahve falında dolu çay bardağı görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında boş çay bardağı görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında çay bardağı ve çay tabağı görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir