AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak içinde çay görmek

Kahve falında bardak içinde çay görmek

Kahve falında bardak içinde çay görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bardak içinde çay gördüyseniz:

  • Kıskançlık hislerinize mağlup olmamalısınız.

Kahve falında bardak içinde çay görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağın içinde çay görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında boş çay bardağı görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çay bardağı ve çay görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yüksek diploma alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz çay bardağı görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çay bardağı ve çay tabağı görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine delalet eder.

Kahve falında çay bardağı düşürmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında çay bardağı fırlatmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir