AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağa çay doldurduğunu görmek

Kahve falında bardağa çay doldurduğunu görmek

Kahve falında bardağa çay doldurduğunu görmek gelirinin azalacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında bardağa çay doldurduğunu gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek fırsatların kaçması ya da yanlışlara davetiye çıkarılması anlamına gelebilir.

Kahve falında bardağa çay doldurduğunu görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında bardaklara çay doldurmak geleceğinin de umut vadedeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağa süt doldurmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bardağa su doldurmak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardağı doldurmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bir bardak su doldurmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında bardaklara su doldurmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden bardağa su doldurmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir