AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay bardağında çay içmek

Kahve falında çay bardağında çay içmek

Kahve falında çay bardağında çay içmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağında çay içmek gördüyseniz:

  • Başlamak istediğiniz bir proje için kendinize yer açabilirsiniz.

Kahve falında cam bardak çay içmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına işaret eder.

Kahve falında bir bardak çay içmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardaktan çay içmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, alışveriş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çay bardağında çay içmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine yorulur.

Kahve falında bardakla çay içmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çok kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardakta çay içmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, kısmetinin hep açık olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir