AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardakta çay içmek

Kahve falında cam bardakta çay içmek

Kahve falında cam bardakta çay içmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, arif kimselerden sayılacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardakta çay içmek gördüyseniz:

  • Evdeki sorunları işinizle karıştırmamalısınız.

Kahve falında cam bardak çay içmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardakta çay içmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalet eder.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam çay bardağı görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına inanılır.

Kahve falında cam bardakta çay görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek huşu içinde devam edeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yarım bardak çay içmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, hatalı yollara sapılacağına delalet eder.

Kahve falında çay bardağından çay içmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir