AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş çay bardağı kırmak

Kahve falında boş çay bardağı kırmak

Kahve falında boş çay bardağı kırmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, korkularının yok olacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarındaki değişiklikler nedeniyle sorun yaşanabilir.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağı kırmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında boş bardak kırmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine delalettir.

Kahve falında boş çay bardağı görmek şansın açılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında çok bardak kırmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kupa bardak kırmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının bardağı kırmak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir