AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım bardak çay görmek

Kahve falında yarım bardak çay görmek

Kahve falında yarım bardak çay görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yarım bardak çay gördüyseniz:

  • Bazı kapılar kapanırken, yenilerini açmanın da zamanının geldiğini görebilirsiniz.

Kahve falında yarım bardak çay içmek evlenme yolunda adım atacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yarım bardak çay görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarım bardak su görmek düze çıkacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarım bardak su içmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında yarım çay görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kalbinin küt küt edeceğine yorulur.

Kahve falında bardaklarda çay görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağına çay koymak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sevap işleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir