AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay almaya gitmek

Kahve falında çay almaya gitmek

Kahve falında çay almaya gitmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, günlerini hastanede geçireceğine alamet eder.

Kahve falında çay almaya gitmek gördüyseniz:

  • Zor ya da sıkıcı bir yolculuk yapmanız mümkündür.

Kahve falında çay almaya gitmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çorap almaya gitmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında gelin almaya gitmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı almaya gitmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında valizi alıp gitmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye işarettir.

Kahve falında abdest alıp cuma namazına gitmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında valizini alıp gitmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında almanyaya gideceğini görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir