AnaSayfa / Genel / Kahve falında valizini alıp gitmek

Kahve falında valizini alıp gitmek

Kahve falında valizini alıp gitmek güzel işler yapacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, kalp kırmaya, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalettir.

Kahve falında valizini alıp gitmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir veya geleceği parlak yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında valiz alıp gitmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, maddi kayıpların olacağına inanılır.

Kahve falında valizini alıp gitmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında valizi alıp gitmek ferahlık veren sözler duymaya, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında valizle gitmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında valizle bir yere gitmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında çay almaya gitmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta almaya gitmek başarıya ve zafere doymayacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bavulu alıp gitmek sağlığının kötüye gideceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir