AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin almaya gitmek

Kahve falında gelin almaya gitmek

Kahve falında gelin almaya gitmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin almaya gitmek gördüyseniz:

  • Uzak bir yerden kötü haber ya da haberler almanız olasıdır.

Kahve falında gelin almaya gitmek kazancın günden güne düşeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında gelin alma görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, hanesine bolluk geleceğine yorulur.

Kahve falında gelin alması görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına inanılır.

Kahve falında gelin alı görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gelin alma konvoyu görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, kısmetinin açık olacağına alamet eder.

Kahve falında gelin almaya gelmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında gelini alnından öpmek dönülmez yollara gireceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin almaya gittiğini görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir