AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı almaya gitmek

Kahve falında tatlı almaya gitmek

Kahve falında tatlı almaya gitmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tatlı almaya gitmek gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Kahve falında tatlı almaya gitmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı alıp yemek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında koyun almaya gitmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, şerefe ve izzete rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan almaya gitmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında valizi alıp gitmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında çeyiz almaya gitmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, kazancının epey düşeceğine işaret eder.

Kahve falında parfüm almaya gitmek insanların yolunu aydınlatacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret eder.

Kahve falında çantayı alıp gitmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir