AnaSayfa / Genel / Kahve falında almanyaya gideceğini görmek

Kahve falında almanyaya gideceğini görmek

Kahve falında almanyaya gideceğini görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, güzel bir iş fırsatına, kolaylıklara kavuşacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında almanyaya gideceğini gördüyseniz:

  • Sizi suçlayan veya bazı şeyleri yapmanız için yönlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında şeker almaya gitmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek borçların ödeneceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında abdest almaya gitmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm almaya gitmek müjdeli haberler alınacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında çeyiz almaya gitmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çantayı alıp gitmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında simit almaya gitmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret eder.

Kahve falında çanta almaya gitmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir