AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alıp cuma namazına gitmek

Kahve falında abdest alıp cuma namazına gitmek

Kahve falında abdest alıp cuma namazına gitmek çok üzüntü yaşayacağına, insanlardan takdir toplayacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp cuma namazına gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları veya girişimlerinizi normal akışının dışında hareketlendirmek mümkün olmayabilir.

Kahve falında abdest alıp cuma namazına gitmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, konferans ve seminerlere katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp cuma namazı kılmak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cuma namazı için abdest almak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cuma namazı için abdest aldığını görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına rivayet eder.

Kahve falında abdestsiz cuma namazı kılmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cuma namazı kılmak için abdest almak işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet eder.

Kahve falında cuma namazı kılmak için camiye gitmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının cuma namazına gitmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir