AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap almaya gitmek

Kahve falında çorap almaya gitmek

Kahve falında çorap almaya gitmek sorunların çabucak atlatılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, iyi hissedileceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında çorap almaya gitmek gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden fikirleriniz olabilir.

Kahve falında çorap almaya gitmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçakla almanya ya gitmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, ekonomik olarak kalkınacağına delalettir.

Kahve falında çay almaya gitmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz almaya gitmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, varlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odun almaya gitmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine işaret eder.

Kahve falında çantayı alıp gitmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işarettir.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek işlerinde atılıma geçeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev almaya gitmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir