AnaSayfa / Genel / Kahve falında valizi alıp gitmek

Kahve falında valizi alıp gitmek

Kahve falında valizi alıp gitmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, hayatınızın neşe dolacağına, zararların üst üste geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına yorulur.

Kahve falında valizi alıp gitmek gördüyseniz:

  • Ne demek istediğinizi açıkça anlatabilirsiniz.

Kahve falında valizini alıp gitmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında valiz alıp gitmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında valizi alıp gitmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalettir.

Kahve falında valizle bir yere gitmek aniden evlilik kararı alacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında valizle gitmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, dolayısıyla geleceğine işarettir.

Kahve falında uçakla almanya ya gitmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yoğurt almaya gitmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine delalettir.

Kahve falında su almaya gitmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir