AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak yumurta vermek

Kahve falında çatlak yumurta vermek

Kahve falında çatlak yumurta vermek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, huzursuz olacağına, isabetli adımlar atılacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlak yumurta vermek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya fırsat yakalamak için çalışmalısınız.

Kahve falında çatlak yumurta vermek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, içinin kıpır kıpır olacağına delalet eder.

Kahve falında çatlak toprak görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında evin duvarında çatlak görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında bacakta çatlak görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında çatlak el görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde çatlaklar görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında cam çatlağı görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, hayatın tadına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğum çatlağı görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir