AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum çatlağı görmek

Kahve falında doğum çatlağı görmek

Kahve falında doğum çatlağı görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında doğum çatlağı gördüyseniz:

  • Mücadele ortamlarında kazanan, ilerleyen veya önemli bir konuda sıçrama yapan taraf olmak için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında doğum çatlağı görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında çatlak cam bardak görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak balkon görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine işarettir.

Kahve falında topuk çatlağı görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında çatlak beton görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok hayırlı şeylere inanılır.

Kahve falında çatlak çay bardağı görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yer çatlak görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine alamet eder.

Kahve falında göbekte çatlak görmek hoş olaylar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir