AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarında çatlak görmek

Kahve falında evin duvarında çatlak görmek

Kahve falında evin duvarında çatlak görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, mal ve para sahibi olacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, başarılı adımlar atılacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarında çatlak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bulunan sizden yaşça büyük kişilere karşı biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında evin duvarında çatlak görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, aralarından su sızmayacağına alamet eder.

Kahve falında evin duvarını çatlak görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında duvarları çatlak ev görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine inanılır.

Kahve falında çatlak duvar görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında duvar çatlağı görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalettir.

Kahve falında çatlak duvarlı ev görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında çatlak gözlük görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatlak yer görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir