AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak el görmek

Kahve falında çatlak el görmek

Kahve falında çatlak el görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak el gördüyseniz:

  • Kaçmaya çalıştığınız şeylerle yüzyüze geleceksiniz.

Kahve falında çatlak el görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, onu doyasıya yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak gözlük görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında çatlak dudak görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, dileklerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarında çatlak görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda çatlak görmek durgun giden işlerin açılacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında çatlak topuk görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, karlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda çatlaklar görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yer çatlağı görmek asık yüzlerin güleceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir