AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta çatlak görmek

Kahve falında bacakta çatlak görmek

Kahve falında bacakta çatlak görmek küskünlük yaşanacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, birikiminin artacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine delalettir.

Kahve falında bacakta çatlak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında bacakta çatlak görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çatlak bacak görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında deprem çatlakları görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında çatlak fincan görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evin duvarını çatlak görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yer çatlak görmek mal mülk sahibi olacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak cam bardak görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında topuk çatlağı görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir