AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde çatlaklar görmek

Kahve falında evde çatlaklar görmek

Kahve falında evde çatlaklar görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, tecrübe kazandıracağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında evde çatlaklar gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi çok mutlu edecek.

Kahve falında çatlak duvarlı ev görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında duvarları çatlak ev görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında evde çatlaklar görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde çatlak görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi çatlak görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında çatlak pencere görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak beton görmek başarılarının bir ömür süreceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına delalettir.

Kahve falında çatlak çay bardağı görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir